You are currently viewing Hvordan bliver man en succesfuld iværksætter

Hvordan bliver man en succesfuld iværksætter

Danmark er helt i spidsen, når det kommer til innovation og iværksætteri. Vi er simpelthen et land med gode ideer, og derfor kan det være at lige præcis den ide som du går med her og nu, kan blive morgendagens store forretningside. Her kan du læse mere om, hvordan du kan blive en succesfuld iværksætter. 

Start med den gode ide

Alle gode virksomheder er startet med en god ide. Det gælder alt fra jernbanen til internettet, og alt det der er inde i mellem. En god ide er noget der kan fylde et behov eller hul i markedet, som ingen andre har opdaget eller klart at fylde på en tilstrækkelig måde. Det kan også være noget helt nyt, som vi ikke ved at vi har brug for endnu. Der er rent faktisk ingen begrænsninger for, hvad der er en god ide, men det er en god ide at researche for at se om markeded allerede er mættet med den ide du har. Du burde også se om der er nogle konkurrenter der gør det samme som du har tænkt til og om du eventuelt kan gøre det bedre. Det du også skal være opmærksom på, er om du plagierer nogen med din ide, altså kopierer noget som de har unik ret til at bruge. På samme måde, burde du beskytte dit varemærke, hvis det er dig der har en unik ide.

Beskyt dit varemærke

Når du har en god ide så skal du beskytte den, så ingen andre kan stjæle den og tjene penge på dit hårde arbejde. Det der er så genialt med varemærkeregistrering, er at du virker mere seriøs som iværksætter. At have et registreret varemærke gør det også meget nemmere at bevise at det tilhører dig, hvis du for eksempel skulle udsættes for plagiat. Varemærkeregistrering er altså en form for forsikring mod plagiat og mod at dit varemærke bliver misbrugt. Dette er et must for alle ambitiøse iværksættere.