You are currently viewing Læs mere om Coca Cola aktier

Læs mere om Coca Cola aktier

Nogle brands bliver så store, at de stort set aldrig mister sine forbrugere. Når dette sker, har man virkelig formået at skabe et smart produkt. Det er her i billedet, at Coca Cola kommer ind. Coca Cola har med sin unikke opskrift skabt en læskedrik, som er blevet en universel drik. Man kan stort set altid få fat i en cola fra Coca Cola, uanset hvor i verden man befinder sig.

 

Læs mere her for at læse om Coca Colas aktiekurs. Køber man aktier hos Coca Cola, får man således også fat i en såkaldt udbytteaktie. Dette vil blive beskrevet yderligere længere nede i artiklen. Desuden vil man kunne blive meget klogere på historien bag Coca Cola og deres mange succeser.

 

Historien bag Coca Cola

I 1886 blev den første opskrift til Coca Cola udviklet af John S. Pemberton i USA. Denne medbragte vedkommende til et apotek. Som en tilføjelse til drikken kom man vand og kulsyre i. Mange kunder fik efterfølgende lov til at smage på det nye produkt. Der var stor begejstring. Der fik ikke lang tid før, at man kunne købe et glas Cola på apoteket.

 

Nogle år efter kunne man få Coca Cola på flaske. Brandet fik rigtig stor succes. Det var blandt andet fordi det var nyt, revolutionerende og fordi det smagte godt. Samtidig var USA på daværende tidspunkt sat godt i gang af industrialiseringen. Derfor var der gode muligheder for at masseproducere det nye produkt.

 

Coca Colas aktier som udbytteaktier

Virksomheder som klarer sig rigtig godt på markedet og har en fast omsætning, giver dem mulighed for at betale noget af sit overskud til aktionærer hos dem. Coca Cola er et brand, som har meget trofaste forbrugere. Derfor kan man forvente, at det er noget som vil blive købt igen og igen.

 

Derfor kan man som aktionær hos Coca Cola få udbetalt en del af overskuddet hvert år. Det kan eksempelvis være en udbetaling fire gange om året. Derved kan det blive et godt supplement til sin egenkapital. Dog er det værd at nævne, at man aldrig bør investere flere penge, end man har råd til at miste.

 

Køb Coca Cola aktier på eToro

Hvis man er interesseret i at eje nogle aktier hos Coca Cola, kan man helt simpelt komme i gang med dette på handelsplatformen eToro. Dette er blot en af mange handelsplatforme. Denne platform er især populær, fordi man her slipper for at betale kurtage.